7. OSJEČKI NEFROLOŠKI DANI

7. OSJEČKI NEFROLOŠKI DANI

Admin 24.03.2022.

Poštovani kolegice i kolege, dragi prijatelji,


veliko nam je zadovoljstvo i čast pozvati Vas na 7. Osječke nefrološke dane koji se već tradicionalno organiziraju u Osijeku od 06. do 08. svibnja 2022. godine.
Znanstveni odbor simpozija priprema kvalitetni program koji će uključiti domaće i međunarodne stručnjake iz područja nefrologije i nadomještanja bubrežne funkcije. Osim vodećih domaćih nefrologa u radu simpozija sudjelovat će nefrolozi-eksperti iz sedam država.
Odabirom tema predavanja nastojat ćemo potaknuti raspravu i otvoriti pitanja za daljnja istraživanja i dobru kliničku praksu.


Simpozij će se održati u Osijeku, najvećem gradu istočne Hrvatske. Osijek je sveučilišni i „zeleni“ grad koji je poznat po svojim parkovima i rijeci Dravi te po obližnjem parku prirode Kopački rit. Osijek je poznat po gastronomiji te po brojnim okolnim vinskim cestama. Jednako tako Osijek je poznat po svom gostoprimstvu kao „lega grad“, a riječ lega je sinonim za riječ prijatelj ili draga osoba.


Svjedoci smo okolnosti u kojima se nalazimo i činjenice da je pandemija Covid-19 značajno promijenila naše živote, uključivši i nemogućnost održavanja stručnih skupova na način kako smo ranije navikli. U takvim nesigurnim vremenima vezanim uz Covid-19 s nadom da će u terminu simpozija pandemija posustati pozivamo Vas u naš „lega grad“, a organizacijski odbor će se potruditi stvoriti nezaboravnu „lega“ atmosferu koja će predstavljati nezaboravno iskustvo za sve sudionike ovog skupa. U slučaju nemogućnosti organizacije simpozija uživo pripremiti ćemo se i na druge mogućnosti elektronske komunikacije.


Molim Vas da ne propustite mogućnost sudjelovanja na ovom simpoziju i nadamo se da
ćete biti u Osijeku od 06. do 08. svibnja 2022. godine i aktivno sudjelovati u radu skupa.

 

Prof. dr. sc. Jerko Barbić